Cem Garipoğlu toprağa verildi

Cem Garipoğlu toprağa verildi

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayetini işleyen Garipoğlu'nun hayatı musalla taşında son buldu...

Silivri Cezaevi'nde ölü bulunan, lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Garipoğlu'nun cenazesi sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce Karacahmet Mezarlığı Gasilhanesi'ne, ardından da Şakirin Camii'ne getirildi. Cem Garipoğlu için öğle namazı ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu, anne Tülay Makbule Garipoğlu, abisi Levent Garipoğlu ve yakınları katıldı. Cenaze töreninde anne Tülay Makbule Garipoğlu'nun üzgün olduğu görüldü. Baba Nida Garipoğlu ise cenaze namazında arka saflarda yer aldı. Kılınan cenaze namazının ardından Cem Garipoğlu için dua edildi ve helallik alındı. Cem Garipoğlu'nun cenazesi omuzlara alınarak camiden çıkartıldı ve mezarlığın içerisinde toprağa verileceği bölgeye taşındı. Gariroğlu, burada edilen dualarla toprağa verildi.

Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine götürüldü. Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun (24) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.Garipoğlu'nun naaşı, cenaze aracıyla saat 09.30'da Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine götürüldü. Araçta, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu da bulundu.

Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol da Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.
Cem Garipoğlu toprağa verildi

Cem Garipoğlu'nun tabutunu ağabeyi taşıdı nbsp;
Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Şakirin Camii'ne götürüldü. Cem Garipoğlu'nun Karacaahmet Gasilhanesi'ndeki cenaze işlemleriyle ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ilgilendi. Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu da gasilhaneye geldi. Gazetecilere görüntü vermek istemeyen anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze çıkarıldığı sırada arka kapıdan çıkarak kendisini kadınlar tuvaletine kilitledi. Arka kapıya giden bir araç anne Tülay Makbule Garipoğlu'nu alarak camiye götürdü. Anne Garipoğlu, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt vermedi. Cem Garipoğlu için cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak.

Cem'in ailesinden ilginç taktik nbsp;

Cezaevinde canını kıyan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'tan alındı. Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi. Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.

Cem Garipoğlu toprağa verildi



Cem Garioğlu'nun ölümüne sosyal medya inanmadı nbsp;
24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmesi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmesi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Atılan tweetlere göre kullanıcıların büyük çoğunluğu Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyor.




İşte o tweetlerden bazıları:
- Cem Garipoğlu Kobani'ye destek için kaçırıldı kesinlikle
- Cem Garipoğlu intihar etmiş ha...Hey gidi kim bilir hangi ülkeye doğru intihar etti!!!
- Bizi Cem Garipoğlu öldücüler ve Cem Garipoğlu ölmediciler olarak bölmeye çalışıyorlar, uyanın artık!
- Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğini gözümle görmeden inanamayacağım cezaevi kantini çamaşır ipini neden satar o iple ilk intihar mı oldu acaba.
- Saddam'in ve Ahmet Kaya'nin öldüğüne inanmazken aralarına bir de Cem Garipoğlu eklendi.
- Cem Garipoğlu nun o kesik kafasını görmeden öldüğüne inanmam! Cem Yurtdışına fakir bir ailenin çocuğu mezara..
- Cem Garipoğlu intihar etmiş olamaz öldü süsü verilip hapishaneden kaçırıldı işin için de başka hesaplar var.
- Cem Garipoğlu'nun intihar haberiyle Türkiye yeni gibi bir şehir efsanesine daha kavuştu: "ölmedi; yurtdışına kaçırıldı"...
- Kacırdılar cocugu...Meksika'ya gideceklermiş.
- Cem Garipoğlu cezaevinden alınarak yeni bir hayata merhaba dedi.


ÇAMAŞIR İPİNE NASIL ULAŞTI?
Garipoğlu'nun kendisini astığı çamaşır ipi ile başına geçirdiği poşeti cezaevi kantininden aldığı öğrenildi. Yenisafak.com.tr'nin iddiasına göre dün akşam cezaevi kantinine giden Garipoğlu, yıkadığı çamaşırlarını asmak için çamaşır ipi satın aldı. Garipoğlu'nun ip ile birlikte bisküvi de aldı ve bunlar poşete konularak kendisine verildi. Garipoğlu'nun gece 02.00'de yapılan sayımın ardından kantinden aldığı çamaşır ipi ile kendini astığı, bisküvilerin konulduğu poşeti de kafasına geçirdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...