Yarsuvat, Aysal'a yüklendi: Fenerbahçe karşısında aşağılandık

Yarsuvat, Aysal'a yüklendi: Fenerbahçe karşısında aşağılandık

SPOR Haberleri

G.Saray başkan adayı, "Yönetim, F.Bahçe-G.Saray basketbol serisinde takımı çekmek yerine mücadele etmeliydi. Böyle ezdirmezdim çocuklarımı" diye konuştu.

Galatasaray'da 25 Ekim'deki kongre öncesinde başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, GSTV'de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, 17 Haziran süreci ile ilgili önemli tespitler yaparken, "F.Bahçe-G.Saray basketbol final serisinde takım çekilerek Galatasaray aşağılanmıştır" ifadesiyle Başkan Ünal Aysal'a yüklendi. Duygun Yarsuvat, "Gerekli mücadeleyi ettiler ama başarıya ulaşamadılar. Takımı çekmek yerine alternatifler üretmek gerekirdi. Çeşitli gerekçeler vardı ancak bunlar daha önce yapılmalıydı. Galatasaray'ı kimseye ezdirmem, sonucu biliyorsam, takımı oraya dayak yemeye göndermem. Bunun önlemi nedir, Valilik'e başvururum. Ankara'ya giderim. Ezdirmem çocuklarımı" açıklamalarında bulundu. Yarsuvat, başkan seçildiği taktirde Teknik Direktör Prandelli ile yollarına devam edeceğini de vurgulayarak, "İtalya Milli Takımı'nın antrenörü şu an G.Saray'ın başında. Onu niye değiştireyim ki? Benim görev sürem boyunca Prandelli devam edecek. Biz kimleri yemedik ki! Feldkamp'ı, Rijkaard'ı, Mancini'yi, Lucescu'yu… Biz Lucescu'ya 'Köylü' dedik, adam takımını Avrupa şampiyonu yaptı" dedi.

2015 Mayıs'ta bırakacağım

Duygun Yarsuvat, sezon sonunda 4. yıldızı takmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını da söyleyerek, "Kısa bir sürede derinlemesine değişiklikler yapamazsınız. Bu sürede diğer arkadaşlara, hem kulübü bilme hem de hazırlık yapma şansı vereceğiz. Benim 5 sene, 10 sene başkanlık yapma hevesim yok. Mayıs 2015'te ben bırakacağım. O süreye kadar gerekli hazırlıklar yapılsın" şeklinde konuştu. Yarsuvat seçilmesi halinde TFF'ye dostane yaklaşacağını da sözlerine ekledi.


ŞİMDİ DE nbsp;KÜREKTE nbsp;ÇEKİLDİLER!
Galatasaray'ın başkan adaylarından Duygun Yarsuvat'ın potadaki yaşanan olaydan dolayı "Aşağılandık" dediği gün sarı-kırmızılı kulüp bu defa da kürekteki Türkiye Kupası müsabakalarından çekildi. Kürek şubesi menajeri Mehmet Mumcuoğlu buna gerekçe olarak, federasyonun son dakikadaki takvim değişikliğini öne sürerken, Fenerbahçe'nin kürek şubesi kaptanı Çağlar Özdemir, "Biz yarışacak rakip istiyoruz, rakipsiz kaldık" diye konuştu. nbsp;


İNCİLER
- G.Saray'ı aslan olarak kabul ediyorum ben, yavrularını çakallara vereni aslan kabul etmem.
- Fatih Terim'in ayrılması, kulübün aleyhine oldu.
- Misafir takım seyircisi mutlaka tribünde yer almalı.
- 2015'te sözleşmesi bitecek Ada'yı G.Saray'a yani sahibine teslim edeceğim.
- Çok cimri biriyimdir, hiçbir şeyimi satmam.
- F.Bahçeli-Beşiktaşlı çok iyi dostlarım var. G.Saray'a kötülük yaparsa bu ilişkilerimi bitiririm.
- Elektronik biletin olması taraftarıyım. nbsp;Ama Passolig'e karşıyım.
- Türk futbolunu yabancı oyuncular geliştirdi. Bu sınırla Avrupa'da başarı gelmez.


Rakipler bir araya geldi
Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak kongre öncesinde başkan adayları Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat, GSYİAD'nin düzenlediği gecede bir araya geldi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...