Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çek futbolcu Dockal: 'Şansla galip geldik'

/ Kaynak: İHA
Çek futbolcu Dockal: 'Şansla galip geldik'

SPOR Haberleri  / İHA

Çek milli futbolcu Borek Dockal, EURO 2016 elemelerinde Türkiye'yi 2-1 yenildikleri karşılaşmayı kazandıkları için şanslı olduklarını söyledi

Takımının galibiyet golünü atan Dockal, uefa.com'a yaptığı açıklamada, takım olarak iyi bir maç çıkaramadıklarını vurgulayarak "Aslında şanslı olduğumuz bir karşılaşmaydı. Planımız Türkiye'nin gol atmasını engellemekti ama arzuladığımızdan çok daha fazla gol şansı yakaladılar" değerlendirmesinde bulundu.
Yaptıkları iyi savunma sayesinde 3 puanı aldıklarını belirten Sparta Praglı futbolcu, "Ceza sahamızı rakibe iyi kapadık ve kalecimiz çok iyi bir maç çıkardı. Biraz da şansla galip geldik" dedi.
A Grubu'nda ilk sırada yer almalarına rağmen yolun henüz çok başında olduklarını kaydeden Dockal, "Grubumuzda tahmin yapmak için henüz çok erken. Sadece ikinci maçları oynadık. Hiçbir takım 6 puanla finallere gidemez ama bizim için harika bir başlangıç. Bu maçları kazanmamızı kimse beklemiyordu" ifadelerini kullandı.
Çek Cumhuriyeti, gruptaki ilk maçında Prag kentindeki Letna Stadı'nda ağırladığı Hollanda'yı da 2-1'lik skorla yenmişti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...