Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Garipoğlu'nun anne ve babası gözyaşlarını tutamadı

/ Kaynak: AA
Cem Garipoğlu'nun anne ve babası gözyaşlarını tutamadı

YAŞAM Haberleri  / AA

Dün sabah cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu bugün defnedildi. Garipoğlu'nun anne ve babasının taziyeler esnasında gözyaşlarını tutamadı.

Kafasına naylon poşet geçirip çamaşır ipiyle kendini asan Cem Garipoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi.Garipoğlu'nun cenazesi, sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine getirildi. Buradaki yıkama işleminin ardından naaş, cenaze aracıyla Şakirin Camisi'ne götürüldü.
Cem Garipoğlu'nun anne ve babası gözyaşlarını tutamadı

Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu cenaze aracıyla annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ise farklı bir araçla camiye geldi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazına Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida, annesi Tülay Makbule ve ağabeyi Levent Garipoğlu, aile yakınları ile vatandaşlar katıldı.Garipoğlu'nun anne ve babasının taziyeler esnasında ağladıkları görülürken, namazda Nida ve Levent Garipoğlu önde saf tutmamayı tercih etti.
Cem Garipoğlu'nun anne ve babası gözyaşlarını tutamadı

Helallik alınmasının ardından Cem Garipoğlu'nun naaşı, aile yakınları tarafından cenaze aracına taşındı.
Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...