İşte yeni Bond kızı!

İşte yeni Bond kızı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Geçen yıl rol aldığı 'Mavi En Sıcak Renktir' filmiyle uluslararası üne kavuşan Fransız aktris Lea Seydoux'in yeni Bond kızı olacağı iddia edildi

James Bond serisinin yeni filminde "Bond kızı" olarak rol alacak ismin Fransız aktris Lea Seydoux olacağı iddia edildi. Geçen yıl rol aldığı 'Mavi En Sıcak Renktir' filmiyle uluslararası üne kavuşan Fransız aktris Lea Seydoux, yeni Bond filminde rol alacak. Bir süredir devam eden pazarlıkların ardından ünlü aktrisin Daniel Craig'in bir kez daha James Bond rolünde yer alacağı serinin 24'üncü filminde rol almak üzere anlaşma sağladığı iddia edildi.


Léa Seydoux kimdir?
nbsp;1 Temmuz 1985 doğumlu. nbsp;Fransız oyuncu ve model. Jérôme Seydoux'un torunu, Pathé'nin başkanı, Nicolas Seydoux'un yeğeninin kızı, Gaumont'un başkanı ve yine Gaumont'un CEO'sudur.


İşte yeni Bond kızı!



Konu başlıkları
1 Kariyeri
1.1 Film
1.2 Modellik
2 Filmografi
3 Dış bağlantılar
Kariyeri
Film
2009 yılında La Belle Personne filmindeki rolüyle César Award'da Umut Veren En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Ridley Scott'un yönetmenliğindeki Robin Hood, Woody Allen'ın yönetmenliğindeki Midnight in Paris (Paris'te Gece Yarısı) ve Brad Bird'ün yönetmenliğindeki Mission: Impossible - Ghost Protocol gibi önemli Amerikan filmlerinde rolleri bulunmaktadır.


Modellik
Seydoux Vogue Paris, Numero, W, L'Officiel ve Another Magazine dergileri için başta Steven Meisel, Mario Sorrenti, Ellen von Unwerth ve Jean-Baptiste Mondino olmak üzere en iyi moda fotoğrafçıları tarafından fotoğrafları çekilmiştir. Halen Prada'nın şeker kokulu Candy Fragrance adlı kokusunun ve 2012 Prada Resort kapak yüzüdür.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...