Serdar Özkan kulüp kasasını boşalttı

/ Kaynak: İHA
Serdar Özkan kulüp kasasını boşalttı

SPOR Haberleri  / İHA

2012 yılında Samsunspor'da 13 maçta forma giyen Serdar Özkan'ın alacakları için icra memurları ile avukatlar, kasadan sadece 113 TL'yi alabildi

Geçen haftalarda Serdar Özkan için kulübe icra geldiğini belirten Samsunspor Başkan Yardımcısı Recep Hun, "İcra memurları ve avukatları o gün kulübün kasasında olan bütün parayı alıp gittiler. O paranın miktarı da 113 TL'ydi. Serdar Özkan'ın avukatları kasada ne varsa onu almışlar. 3 TL madeni parayı bile almışlar. Serdar Özkan'ın bizden 500 bin TL alacağı var. Biz onlara paramız oldukça ödeyeceğimizi söyledik" dedi. UEFA tarafından uygulanan Finansal Fair-Play kuralları ile ilgili açıklama yapan Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Bank, "Ceza almamak için görüştüğümüz yerler var. Borcumuz için Valimiz İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanımız Fuat Köktaş, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve iş adamları ile bir toplantı yapacağız. En kısa zamanda bunu çözmeye çalışacağız. Herkes elini taşın altına koyacak. Biz Cuma günü 2 tane eskilerden kalan ödemeler yaptık. Şu anda 15 bin dolar daha ödememiz var" diye konuştu.Daha sonra Başkan Vekili Bank ve Başkan Yardımcısı Hun, bugün yerel gazetelerde çıkan haberlere tepki göstererek hukuk yoluna başvuracaklarını söyledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...