Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'de feci trafik kazası! 2 ölü, 3 yaralı

/ Kaynak: AA
Denizli'de feci trafik kazası! 2 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de mibüsle otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Aynı aileden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobilin kavşakta minibüsle çarpıştığı kazada, 60 yaşındaki Hatice Yıldız ve torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız yaşamını yitirdi. Ölen çocuğun ikizi ile annesi ve minibüs şoförü kazadan yaralı kurtuldu.


Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, Göveçlik Mahallesi Kültür Sitesi düğün salonu kavşağında meydana geldi. Tüp bebek yöntemiyle doğan ikiz torunu ve geliniyle bir yakınlarının düğününden dönen Hatice Yıldız yönetimindeki 20 DL 435 plakalı otomobilin sol yanına, 1200 Evler yönünden gelen 34 yaşındaki Gökhan Çavuş'un kullandığı 20 F 4675 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde sürücü Hatice Yıldız ile torunu Büşra Yıldız, kaza yerinde öldü. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri kazada yaralanan minik Büşra'nın ikizi Elif Yıldız, annesi Selma Yıldız ve minibüs şoförü Gökhan Çavuş'u ambulanslarla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polisin kaza yerindeki incelemesi sonrası ölenlerin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli tıp morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...