Tamer Karadağlı ameliyata alındı

Tamer Karadağlı ameliyata alındı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'nın İznik ilçesi'nde akşamüzeri motosikletiyle kaza geçiren oyuncu Tamer Karadağlı ameliyata alındı

İznik'te akşamüzeri motosiklet kazası geçirerek sağ el bileğinin kırıldığı öğrenilen Tamer Karadağlı, özel bir helikopterle Bakırköy Yeşilköy'de bulunan özel bir hastaneye getirildi. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Tamer Karadağlı'nın ameliyata alındığı belirtildi.
Karadağlı'nın oyuncu arkadaşları, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, "Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, "Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi. nbsp;Pınar Altuğ'unda ziyaret ettiği Tamer Karadağlı'nın hayati bir tehlikesinin bulunmadığı sadece bileklerinde kırık olduğunu söyledi. Altuğ, "Şu anda Tamer Karadağ'lının yanındayım,endişe edilecek birşey yok. Bileklerinde kırık var, bir operasyon geçirecek ancak hayati tehlikesi yok"dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...