Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmit'te bir nakliyeciyi kurşuna dizdiler

/ Kaynak: DHA
İzmit'te bir nakliyeciyi kurşuna dizdiler

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmit'te nakliyeci, 41 yaşındaki Harun Karslı, evinin önünde kurşuna dizildi, durumu ağır.

İzmit'te nakliyeci, 41 yaşındaki Harun Karslı, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine 5 kurşun isabet ederek ağır yaralanan Karslı, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay 28 Haziran Mahallesi Dere Sokak'ta bugün saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Harun Karslı evinde arkadaşları ile birlikte alkol alıp sabaha karşı yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla komşuları tarafından polise şikayet edildi. Eve gelen polisler tarafından karokola götürülmek istenen Karslı, polisin kendisini evinin önünde ve karakolda dövdüğünü iddia etti.
Karslı, bu sabah evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Vücudunun 5 yerine kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Harun Karslı, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis Harun Karslı'ya silahlı saldırı düzenleyen kişiyi tespit edip yakalamak için soruşturma başlattı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...