Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IŞİD'in otoyoldaki kan donduran katliam görüntüleri

IŞİD'in otoyoldaki kan donduran katliam görüntüleri

DÜNYA Haberleri

IŞİD'in otoyollarda seyreden sivil araçlara ateş atığı, kaçmaya çalışan sivilleri de acımasızca öldürdüğü görüntüler kan dondurdu - İZLE.

A Haber canlı yayınında, terör örgütü IŞİD'in otoyollarda seyreden sivil araçlara ateş atığı, kaçmaya çalışan sivilleri de acımasızca öldürdüğü görüntüler yayınlandı. Yap Boz programında ekrana getirilen görüntüler, kanal tarafından sansürlenmiş olmasına karşın IŞİD'in ne kadar insanlık dışı bir yapı olduğunu bir kez daha kanıtlar nitelikte... Öte yandan İŞİD'in Çeçen asıllı komutanı Ömer el Şişani, Rusya'yı tehdit etti ve ekledi, 'Emrimde binlerce kişi var. Ruslardan intikamımızı alacağız
Gürcistan'da yaşayan babası Timur Batıraşvili'ye mesaj gönderen Şişani, "Irak ve Suriye'de amacımıza ulaştıktan sonra sıradaki hedef Rusya olacak. Baba üzülme, geleceğim ve Ruslara günlerinin göstereceğim. Emrimde binlerce kişi var ve bunlara yenileri eklenecek. Ruslardan intikamımızı alacağız" diyor.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...