Şarampole yuvarlanan motosikletteki adam su kanalına düştü öldü

/ Kaynak: İHA
Şarampole yuvarlanan motosikletteki adam su kanalına düştü öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, motosikletle şarampole yuvarlandıktan sonra su kanalına düşen bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, gece geç saatlerde Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana geldi. Mustafa Ergin (35), 20 APP 96 plakalı motosikletiyle ilerlerken bir an dengesini kaybederek şarampole yuvarlanarak yaralandı. Ergin, ambulansla kaldırıldığı hastanede, motosiklette amcası Yakup Ergin'in (61) de bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekipleri sulama kanalı ve çevresinde geniş kapsamlı çalışma başlattı. Uzun süren aramadan sonuç alamayan ekipler sulama kanalının suyunu kapattıktan sonra 61 yaşındaki Yakup Ergin'in cesedine ulaştı. Yakup Ergin'in kazada sulama kanalına düştüğü ve boğularak öldüğü belirlendi. Yakup Ergin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...