Hırsızlık yaptıkları kente tekrar gelince...

/ Kaynak: AA
Hırsızlık yaptıkları kente tekrar gelince...

YAŞAM Haberleri  / AA

Çorum'da, iki ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıktan sonra kaçan ve kente tekrar geldiklerinde yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Küçük Sanayi Sitesinde bulunan iki ayrı iş yerine girerek matkap, testere ve hızar aleti çalan şüphelilerin yakalanması için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkali ile kullandığı aracı tespit etti.Çorum'a Ankara'dan gelen şüphelilerin Yusuf G. (53), oğlu Hakan G. (31) ile yeğeni Murat G. (27) olduğunu belirleyen ekipler, zanlıların tekrar kente geldiğini tespit ederek kullandıkları aracı takibe aldı.Daha önce hırsızlık yaptıkları iddia edilen iş yerlerinin bulunduğu Küçük Sanayi Sitesine giden şüphelilerin, burada bir süre bulunduktan sonra kentten ayrılmak için Çorum-Ankara karayoluna hareket etmesi üzerine operasyon başlatıldı.Şüphelilerin içinde bulunduğu araç, Sungurlu ilçesinde oluşturulan uygulama noktasında durduruldu. Burada gözaltına alınan 3 zanlı, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, "iş yerinden hırsızlık" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...