Şırnaklılar boş kovanları sergiledi

/ Kaynak: DHA
Şırnaklılar boş kovanları sergiledi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şırnaklılar topladıkları biber gazı kapsülleri ve boş mermi kovanlarını kaldırımda sergiledi.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün gece çıkan olaylar sırasında Cudi Mahallesi'ndeki bir ekmek fırınında büyük çapta hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri, topladıkları biber gazı kapsülleri ve boş mermi kovanlarını kaldırımda sergiledi.Dün gece İpek Yolu üzerinde bir fırının önünde kaza yapan polis aracına göstericiler molotof kokteylleri ile saldırdı. Saldırıda camları kırılan fırından içeriye isabet eden molotof kokteylleri, hasara neden oldu. Aynı bölgede park halindeki bir aracın arka camından ön koltukların üzerine düşen bir biber gazı kapsülü, aracın koltuk döşemelerinin yanmasına neden oldu.
Olaylarda kullanılan çok sayıda biber gazı kapsüllerinden biri de DBP ilçe binası yanındaki bir evin camından içeriye girdi. Olayları bastırmak için polisin havaya ateş attıği gerçek mermilerin boş kovanları da vatandaşlar tarafından toplandı. Biber gazı kapsüllerini toplayan mahalle sakinleri, kaldırım üzerine sererek sergiledi.
Öte yandan dün gece büyük hasar gören polis zırhlı aracı sabaha doğru bulunduğu ekmek fırınının önünden kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...