Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ocak'ta ManU'ya

Ocak'ta ManU'ya

SPOR Haberleri

İngiliz basınına göre Teknik Direktör Van Gaal, Hollandalıya "Hemen gel" dedi, yıldız oyuncu devre arasını işaret etti

Sezon başında Teknik Direktör Van Gaal yönetimindeki Manchester United'dan teklif alan ancak "Galatasaray'da oynamaya devam etmek istiyorum. İstanbul'da mutluyum" diyen Wesley Sneijder yine İngiltere basının gündeminde. Sarı-kırmızılı kulüpten haftalardır transfer taksitlerini alamayan Hollandalı oyuncu, "Ödemelerin yapılmadığı doğru. Menajerim, bu sorunu aşmak için yönetimle görüşüyor" demiş, menajerlik şirketi ise yaşanan sıkıntı nedeniyle Galatasaray yönetimini sert bir şekilde eleştirmişti. Bu gelişmelerin ardından Ada basınına göre Manchester United Teknik Direktörü Van Gaal, milli takımdan öğrencisi Sneijder ile temasa geçti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Hemen sözleşmeni feshet, bedelsiz olarak gel" dediği yıldız oyuncunun ise "Yönetim ile menajerim arasında görüşmeler sürüyor. Eğer problem aşılmazsa ara transferde gelebilirim" dediği öğrenildi.
İzet gibi yapmayacak
Sneijder'in, İzet Hajrovic'in izlediği yolun aksine yönetim ile görüşüp devre arasında makul bir bonservis bedeli ile Manchester United'a gitmeyi planladığı da ifade edildi. Ayrıca iyi ilişkiler içerisinde olduğu Başkan Ünal Aysal'ın görevini devredecek olmasının da Hollandalı yıldızın sarı-kırmızılı renklerden ayrılma ihtimalini kuvvetlendirdiği belirtiliyor. Bu nedenle yeni Galatasaray başkanının öncelikle Wesley Sneijder krizine çare bulması gerekecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...