Kayseri Erciyesspor: 1 - Kayserispor: 1

/ Kaynak: AA
Kayseri Erciyesspor: 1 - Kayserispor: 1

SPOR Haberleri  / AA

Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor arasında oynanan hazırlık maçı 1-1 sona erdi.

Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada hazırlık maçında karşılaştı. Kayserispor Karpuzatan Tesisleri'nde oynanan maçın ilk yarısını 35. dakikada Necati Ateş'in penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamlayan Erciyesspor, 57. dakikada Cem Ekinci'nin golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 sonuçlandı.Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti.
Aynı şehrin iki kardeş takımının hazırlık maçında karşı karşıya geldiğini ifade eden Korkmaz, "Eksiklerimizi görme imkanımız oldu. Lig maçına daha hazır bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...