İrtibatın kesildiği askeri helikopteri arıyorlar!

/ Kaynak: AA
İrtibatın kesildiği askeri helikopteri arıyorlar!

GÜNDEM Haberleri  / AA

İrtibatın kesildiği askeri helikopter ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarına jandarma, polis, 112 Acil Servis, AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı.

Kocaeli'de askeri helikopterle irtibatın kesilmesinin ardından bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi, işte son gelişmeler...Kartepe ilçesi yakınlarında, askeri helikopterle irtibatın kesildiği ihbarı üzerine arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmalara çok sayıda ekip destek veriyor.Kartepe ilçesi yakınlarında askeri helikopterle irtibatın kesilmesi üzerine bölgeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ile jandarma, polis, 112 Acil Servis, AFAD ve AKUT ekipleri sevk edildi.Bölgenin coğrafi yapısının dağlık ve engebeli olması nedeniyle ekiplerin bir bölümü Balaban Mahallesi'nde konuşlandı.Çalışmaların Fındıksuyu Deresi mevkisinde yoğunlaştırılacağı, AKUT ekiplerinin ciplerle bölgeye hareket ettiği bildirildi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...