CHP'de yumruklu tekmeli kongre! Divan başkanı olmak için bile kavga ettiler!

CHP'de yumruklu tekmeli kongre! Divan başkanı olmak için bile kavga ettiler!

Politika Haberleri

CHP'nin Antalya Olağanüstü İl Kongresi, ringe döndü. Kavgayı polis zor önledi.

CHP Antalya İl Başkanlığı'nda yönetimin toplu istifası sonrası dün olağanüstü kongre toplandı. nbsp;Kongre daha önceleri olduğu gibi yine kavga ve tartışmalara sahne oldu. Cavit Arı, Bahadır Manyaslıoğlu ve Mesut Şimşek'in il başkan adayı olarak yarıştığı kongre, mevcut il başkanı Devrim Kök'ün konuşmasıyla başladı. Kök'ün kendisinin görevden alınması için çalışmalar yapıldığını ileri sürmesi üzerine salon gerildi. Konuşmadan sonra adaylar kongreyi yönetecek divan başkanlığı için tek isimde anlaşamadılar. Bunun için delege kartlarıyla yapılan oylama esnasında küfürlü tartışmalar yaşandı. Sürtüşmeler başlayınca, polis salona girerek olayı bastırmaya çalıştı. Yapılan görüşmelerin ardından CHP Kepez Belediye Meclis üyesi Zeki Durmaz divan başkalığına seçilerek adaylar konuşmalarını yapabildi. nbsp;
Öte yandan CHP Aydın İl Teşkilatı Olağanüstü Kongresi'nde de benzer hadiseler yaşandı. Parti tüzüğünde yer alan çarşaf liste yerine blok liste ile seçimlere gidilmesi talebi gergin anların yaşanmasına sebep oldu. Yaşanan gerginlikler diğer partililerin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...