- Tanrıkulu, "sözde soykırım" törenine katıldı
1 saat 14 dakika önce

CHP'den 1915 Ermeni olaylarına ilişkin skandal! Sezgin Tanrıkulu, "sözde soykırım" törenine katıldı

Türkiye, 1915 olaylarına ilişkin dünyadaki Ermeni lobilerine karşı mücadelesini sürdürürken, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan büyük bir skandal geldi. Tanrıkulu, sözde Ermeni soykırımını anma törenine katıldı.
 - Kaldırımda otururken silahlı saldırıya uğradılar
1 saat 23 dakika önce

Küçükçekmece'de kaldırımda otururken silahlı saldırıya uğradılar: 2 yaralı

Küçükçekmece’de, kimliği belirsiz kişilerce bir iş yerinin önünde açılan ateş sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.
 - Siyasi partilerle görüşülecek
1 saat 34 dakika önce

AK Parti'de yeni anayasa hazırlığı! Siyasi partilerle görüşme başlıyor

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TGRT Haber canlı yayınında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Yeni anayasa çalışmaları için siyasi partilerin kapısını çalacaklarını belirten Güler, "İlk 4 madde ve çekirdek haklarla ilgili bir tasarrufumuz olmaz. Parti grupları olarak önümüzdeki dönemlerde bunun bir yönetimini anlayışını, bir yol haritası noktasında ziyaretlerimiz olacak" dedi.
Gündem - Gündem
1 saat 50 dakika önce

Yeni anayasa için siyasi partiler ile görüşmeler yapılacak

AK Parti, yeni anayasa konusunda adımlar atmaya hazırlanıyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TGRT Haber'de yaptığı açıklamada, diğer siyasi partilerle görüşmeler yapılacağını duyurdu. Yeni anayasa çalışmalarında AK Parti'nin öncülük edeceğini belirten Güler, siyasi partilerin kapılarının çalınacağını ifade etti. Detaylar şu şekilde...
 - Kılıçdaroğlu'nun "Özel" tepkisine sert cevap!
1 saat 56 dakika önce

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den Kılıçdaroğlu'nun itirazına tepki! "Önce balya balya paraların hesabını versin"

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TGRT Haber canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in TBMM görüşmesini hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Keşke Kemal Bey kendi döneminde yaşanan olaylara cevap verseydi. Kendisi genel başkan olduğu dönemlerdeki balya balya paraların ne olduğuna dair açıklama yapsaydı" dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 20 dakika önce

Türkiye’de 3 gün etkisi sürecek toz taşınımı uyarısı verildi

Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaşanan olağanüstü görüntüler, Türkiye'yi etkisi altına alacak olan toz taşınımı uyarısını gündeme getirdi. Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları nedeniyle gökyüzü turuncu bir renge bürünen Atina'da, Meteoroloji yetkilileri Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabileceği konusunda uyardı. Detaylar şu şekilde...
Gündem - Gündem
3 saat 7 dakika önce

Ziraat Türkiye Kupası finali Şanlıurfa GAP Arena'da oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı, final maçının oynanacağı tarihe dair netleşti. Türk futbolunun köklü takımları arasındaki rekabet, yarı final müsabakalarıyla zirveye ulaşıyor. Finalin düzenleneceği tarih ve mekan, futbolseverlerin merakla beklediği detaylar arasında yer alıyor. Maçla ilgili detaylar...
Gündem - Gündem
3 saat 15 dakika önce

Batman'da 'dur' ihtarına uymadı: 10 ayrı suçtan 67 yıl hapis cezası varmış

Batman’da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtıktan sonra polisin kovalamacası sonucu yakalanan kişinin 67 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.
 - Kavga kanlı bitti, arkasından husumet çıktı
3 saat 18 dakika önce

Ayağını ezdi, hastane masraflarını ödemedi: Kavga kanlı bitti, arkasından husumet çıktı

Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Polisin çalışmaları sonucu, aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
3 saat 21 dakika önce

Mike Tyson Jake Paul boks maçı 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak

Efsane boksör Mike Tyson, uzun bir aradan sonra ringlere geri dönüyor ve bu kez karşısında genç yetenek Jake Paul'u bulacak. 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek olan maç, boksseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Tyson'ın deneyimiyle Paul'un gençliği arasındaki mücadele, spor dünyasında büyük heyecan meydana getiriyor. Maç ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
 - Toz taşınımı bekleniyor, 44 kente sarı kod
4 saat 21 dakika önce

Meteoroloji uyardı, yarına dikkat! Toz taşınımı bekleniyor, 44 kente sarı kod

Meteoroloji'nin son raporuna göre Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Öte yandan 44 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı.
 - "Onlar kendi terör siciline baksın"
4 saat 22 dakika önce

Türkiye'den ABD'nin İnsan Hakları Raporuna tepki: Onlar kendi siciline, terör örgütleriyle kurduğu ortaklıklara odaklansın

Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin 2023 İnsan Hakları Raporuna tepki gösterdi. Bakanlık, asılsız iddialar ve gerçek dışı bilgilerden oluştuğunu belirttiği raporu, "ABD'nin insan hakları konusunda kendi siciline odaklanması ve terör örgütleriyle kurduğu ortaklıklar ile insan hakları konusunda izlediği çifte standartlı politikayı sonlandırması çağrımızı yineliyoruz" ifadeleriyle eleştirdi.
 - Valilikten uyarı geldi
5 saat 21 dakika önce

Ankaralılar dikkat! Valilikten uyarı geldi: Toz taşınımı cuma geceye kadar sürecek

Ankara Valiliği, kent genelinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının, cuma günü gece saatlerine kadar görülmesinin beklendiğini ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
 - Öğretmenlere atama müjdesi
5 saat 26 dakika önce

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuk olduğu TV programında öğretmen atamalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamalarını önümüzdeki hafta pazartesi günü kabine toplantısı olursa o gün açıklamış olacağız. Rakamda uzlaştık. 2023 KPSS puanları heba olmayacak, biz atamalarımızı yapacağız" dedi.
Gündem - Gündem
5 saat 27 dakika önce

Patiswiss’in yeni yönetim kurulu başkanı Ali Sinan Tunaoğlu hakkında

Patiswiss'in yeni yönetim kurulu başkanı olarak atanan Ali Sinan Tunaoğlu, Türk iş dünyasında dikkatleri üzerine çekiyor. Tunaoğlu Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Ancak Patiswiss markasının yaşadığı kriz sonrasında Tunaoğlu'nun yeni görevi şirketin geleceği ve yönetimindeki değişikliklerle birlikte gündeme geldi. Detaylar şu şekilde...
 - Korhan Berzeg'in kaybolmasında iki ihtimal...
5 saat 44 dakika önce

Korhan Berzeg'in kaybolmasındaki sır perdesi aralanıyor: Berzeg'e ait malzemeler bulundu

Balıkesir Gönen'de dere yatağında bulunan cesedin ekonomist Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali güçleniyor. Bölgede devam eden arama ve inceleme çalışmalarında Korhan Berzeg’in şahsına ait çok sayıda malzeme bulundu.
Gündem - Gündem
5 saat 50 dakika önce

Yarın yurt genelinde saat 09.00-21.00 arası lodos ve fırtına etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Türkiye genelinde lodos ve fırtına uyarısında bulundu. İç Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu Bölgesi'nin genelinde etkili olması beklenen lodosun Antalya'nın iç kesimlerinde ve yüksek kesimlerde kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meteoroloji, vatandaşları olası olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı. Yarın hava nasıl sorusuna cevap olacak detaylar...
 - MSB: Ermeniler tarafından katledilen Türkleri anıyoruz
6 saat 12 dakika önce

MSB 1915 olaylarına dikkat çekti: Ermeniler tarafından katledilen Türkleri rahmetle anıyoruz

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1915'te Ermenilerin Türklere yönelik saldırıları ile ilgili anlamlı bir mesaj yayımladı. MSB'nin paylaşımında, "Ermeniler tarafından katledilen Türkleri rahmetle anıyoruz" sözleri dikkat çekti.
 - 'Döner' esprisi tüm salonu kahkahaya boğdu!
6 saat 39 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'döner' esprisi salonu kahkahaya boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman mevkidaşı Frank-Walter Steinmeier'i ağırladı. Ortak basın toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'döner' esprisi damga vurdu.
 - PKK'nın Almanya yapılanmasındaki terörist yakalandı
6 saat 58 dakika önce

Terör örgütü PKK'nın Almanya yapılanmasındaki terörist İstanbul'da yakalandı

MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla, terör örgütü PKK/KCK'nın Almanya yapılanması sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı. PKK'lı terörist tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - MSB paylaştı! 6 PKK'lı terörist Irak'ın kuzeyinde vuruldu!
6 saat 59 dakika önce

MSB paylaştı! 6 PKK'lı terörist Irak'ın kuzeyinde vuruldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatıyla 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Sona Git