Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Letonya maçı o statta oynanacak!

Türkiye Letonya maçı o statta oynanacak!

SPOR Haberleri

Letonya-Türkiye maçının Skonto Stadı'nda oynanacak. Stadın durumunun kötü olduğu söyleniyor

Bu akşam Milli Takımımız için büyük önem taşıyan maçın oynanacağı Sokonto Riga adlı stadyumu kelimenin tam anlamıyla dökülüyor. Sporcuların ve teknik heyetin gazetecilerle karşılaştığı basın toplantı odası, maç sonunda sporcular ve gazetecilerin görüşmesi için ayrılan Mixed Zone bizdeki amatör küme stadyumlarından farksız.


LABİRENTTE PEYNİR ARAYAN FARE GİBİ!
Letonya'da yaşanan sert kış şartları nedeniyle stadyumun hemen yanına kurulan halı sahanin dibindeki basın odasına ulaşmak isterken kendinizi labirentte peynir arayan fare gibi hissediyorsunuz. Hiçbir tabela ve görevli yardımı görmeden, basın odasına ulaşmayı başaran gazeteciler, burada ikinci şoku yaşayacaklar...
İki katlı prefabrik yapının üst katında kurulu basın odası, teknik adam ve futbolcuları da şok edecek bir manzaraya sahip.


Türkiye Letonya maçı o statta oynanacak!



HALI SAHANIN ÜSTÜNDE AMBULANSLAR VE TAKIM OTOBÜSLERİ!
Çim sahanın hemen bitişiğindeki basın odasının kapısından bakınca kendinizi sıradan bir halı sahada hissetmeniz mümkün. Halı saha üzerinde park halinde duran ambulans ve takım otobüsleri ortaya son derece şaşırtıcı bir görüntü çıkartıyor.


KARANLIK VE UYGUNSUZ BİR ORTAM
Bir başka şaşırtan manzara ise maç sonunda gazetecilerle sporcuların yan yana geldiği Mixed Zone'u görünca yaşanacak. Halı sahanın bittiği yerde bulunan kapının üzerine bir 'Media Zone' tabelası konularak alan maç sonunda gazetecilerle sporcuların buluşma noktası haline getirilmiş. Karanlık ve uygunsuz bir ortamda sporcularla görüşecek olan gazetecileri bu akşam maç sonunda zorlu dakikalar bekliyor.


STADIN YERİNİ DOĞRU DÜRÜST BİLEN YOK
Maç öncesi bir başka ilginç detay ise Riga şehrinde bugün oynanacak maçın kimsenin gündeminde önemli bir yer taşımaması. Öyle ki normal hayatlarını sürdüren insanlar stadyumun yerini dahi bilmiyor. Basına açık antrenmanı izlemek amacıyla dün adres sorduğumuz 20 kişiden sadece biri bize stadyumun yarini tarif edebildi. nbsp; nbsp;


(Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...