Ne yaptın Ozan?

Ne yaptın Ozan?

SPOR Haberleri

Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının en başarılı ismi Ozan Tufan, dün performansıyla sınıfta kaldı.

Genç futbolcu, 54. dakikada yaptırdığı penaltıyla Teknik Direktör Fatih Terim'i sinirlendirdi. Ozan Tufan bu önemli hata sonrası oyundan iyice düştü ve pas hataları yaptı.Öte yandan Oğuzhan, bir pozisyonda dengesini kaybederek kolunun üzerine düşünce büyük bir acıyla yerde kaldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından oyuna bir süre daha devam eden genç oyuncu, kolundaki ağrıların artması sebebiyle devam edemedi ve 39. dakikada yerini Bilal Kısa'ya bıraktı. Omzu alçıya alınan Oğuzhan'ın durumu MR'dan sonra netlik kazanacak.

Selçuk kesik yedi
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim son oynanan Çek Cumhuriyeti maçına göre ilk 11'de 2 değişiklik yaptı. Bu maçtaki performansıyla eleştirilen Tolga Zengin'i kulübeye çeken Terim, kaleyi Volkan Babacan'a verdi. Terim, orta sahada ise tecrübeli oyuncu Selçuk İnan'ın yerine ise Oğuzhan Özyakup'u görevlendirdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...