Sınıra şarapnel yağdı

Sınıra şarapnel yağdı

YAŞAM Haberleri

Kobani'de IŞİD ile YPG arasındaki çatışmalar 30. gününde girerken, ABD liderliğindeki koalisyon güçleri de IŞİD'i bombalamaya devam ediyor.

Suriye'nin Kobani ilçesinde terör örgütü IŞİD ile YPG arasındaki çatışmalar 30. gününde girerken, ABD liderliğindeki koalisyon güçleri de IŞİD'i bombalamaya devam ediyor. Dün sabah saatlerinde yapılan 4 ayrı hava saldırısında terör örgütünün zırhlı araç ve mevzileri hedef alındı. Bombalanan zırhlı araçların parçaları, sınırın Türkiye tarafına düştü. Parçalar can kaybına sebep olmadı. IŞİD militanları ise Mürşitpınar sınır kapısını ele geçirmek için havan toplu saldırılarına devam etti. YPG güçleri de Türkiye ve Suriye'yi birbirinden ayıran demir yolunun yakınlarına mühimmat taşıyarak, mevzi kurdu. Öte yandan Muhalif Rakka Devrimcileri'nden alınan bilgiye göre, IŞİD'in bomba yüklü 6 araçla ilçe merkezinde intihar saldırısı düzenledi. Saldırının ardından ilçeye sızmaya çalışan 26 IŞİD üyesi de silahlı gruplar tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...