Alp Yalman çok iddialı: Mali devrim yapacağız

Alp Yalman çok iddialı: Mali devrim yapacağız

SPOR Haberleri

Yalman, "İlk amacımız mali portreyi daha sağlama çıkarmak, kulübü yaşanabilir hale getirmek. Ekibime güveniyorum" dedi

Galatasaray başkan adaylarından Alp Yalman dün İstanbul Raffles otelde ekibini tanıtırken, "Devrim yapmaya geliyoruz" dedi. Göreve önceki başkanlık dönemindeki gibi Galatasaray'a kalıcı ve sürdürülebilir başarılar yaşatmak için talip olduklarını belirten Yalman'ın açıklamaları şöyle: "Kötü bir miras devralıyoruz. Mali açıdaæn olumsuz bir tabloyla karşı karşıyayız. İlk amacımız mali porteyi daha sağlama çıkarmak, kulübü yaşanabilir hale getirmek. İnanıyoruz, yapacağız. Nasıl yapacağımızı ancak o sürede anlatabilirim."
"Fatih'e yapılanı Prandelli'ye de yapacak değiliz. Ünal, cenazede bile Fatih'le tokalaşmadı, Terim'in gönlünü almayı düşünüyor musunuz, diye soruyorsunuz. Ünal, yanlış yapmıştır yapmamıştır diye bir şeyi bana sormayın. Galatasaray, Ünal'la iki kez şampiyon olmuştur bunu nasıl göz ardı edersiniz? Fatih'in gönlü zaten Galatasaray'la. Gönlü bizde olanın gönlünü niye alalım"
"Jupp Derwall'i 'gel bizi şampiyon yap' diye getirmedik. Futbolumuzu düzenle, Avrupa'daki futbol düzenini buraya adapte et" diye getirdik. Bugünkü durum, o günkünden farklı değil. Yine en iyisini getiririz. Futbolda Galatasaray'ın hiçbir zaman hak ettiği yerden aşağıda olacağını düşünmüyorum. Kurduğumuz kadrolar en güzel başarıları yaşadı, iz bıraktılar, yine başarırlar." nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...