İşte Galatasaray Fenerbahçe maçının iddia oranları

İşte Galatasaray Fenerbahçe maçının iddia oranları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi için heycanlı bekleyiş devam ediyor. Dev derbi için iddia oranları belli oldu.

Ezeli rakip galatasaray fenerbahçe maçına sayılı günler kaldı. Galatasaray Fenerbahçe maçı futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Maçın skoru için tahminler söylenmeye başladı.Galatasaray,Fenerbahçe maçı 18 Ekim cumartesi günü oynanacak. TT Arena'da Galatasaray'ın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada iki tarafta maçtan galip ayrılmak için sahaya çıkacak.Süper Lig'de Galatasaray 1 averaj farkı ile Fenerbahçe'nin üstünde 3. sırada yer alıyor. İki takımında 10 puanı bulunuyor. Üçer galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan iki takım da maçtan 3 puanla ayrılarak ligde üst sıraya çıkmak istiyor.İddaa sarı kırmızılı takımn galibiyetine 1.85'lik oran veirrken, sarı lacivertli takımın oranı 2.80, beraberlik oranıysa 3.30 şeklinde oluştu.

Diğer oranlar şöyle:
Alt: 1.70
Üst: 1.65
Karşılıklı gol var: 1.55
Karşılıklı gol yok: 1.80
İşte Galatasaray Fenerbahçe maçının iddia oranları

Fenerbahçe,Galatasaray maçının hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan çalışma 1 saat 30 dakika sürdü. Öncelikle salonda core egzersiz çalışması yapan oyuncular ardından sahada yaptıkları dayanıklılık koşusu ile antrenmanı noktalandırdılar. Fenerbahçe'de,Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Teknik heyetten izinli olan Pierre Webo ile milli takımlarda bulunan oyuncular Mert Günok, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Bruno Alves, Michal Kadlec, Moussa Sow, Emmenuel Emenike ve Hakan Cinemre, antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını 14 Ekim Salı saat 17.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. nbsp;
MOUSSA SOW İSTANBUL'A DÖNÜYOR
İşte Galatasaray Fenerbahçe maçının iddia oranları

Senegal milli takımında görev alan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Moussa Sow sakatlığı dolayısıyla milli takım kadrosundan çıkarıldı. Senegal-Tunus maçında sol arka alt adelesinde ağrı hisseden ve karşılaşmanın 2. yarısında forma giyemeyen Sow, İstanbul'a dönüyor. Yarın İstanbul'da olması beklenen Senegalli futbolcunun tedavisi Fenerbahçe sağlık heyeti tarafından yapılacak.Bu arada Fenerbahçe Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan ve tedavi süreçleri devam eden sarı lacivertli oyuncuların sağlık durumları ile alakalı FB TV'ye açıklamalarda bulundu.Kunduracıoğlu Senegal Milli Takımda sakatlanan ve yarın İstanbul'da olması beklenen Moussa Sow ile alakalı olarak " Sow'un Senegal milli maçında alt adelesinde zorlanma olmuş. Ufak bir şey hissedince bırakmış. Milli takım doktorları maçtan bir gün sonra ultrason çekmişler. Kas ultrasonu yapmışlar. Orada bir sıvı görmüşler. Sıvı gördükleri için, sıvı ve kanama alanı var. Milli takımdan bugün affını istedi. Temas halindeyiz. Buraya gelecek ve tedavilerine bir an önce başlayacağız. Tahmin ediyorum, yarın burada olacak. Detaylı inceleme yaptıktan sonra daha net fikrimiz doğrultusunda tedavisine devam edeceği" dedi. Fenerbahçe Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu diğer sakat olan oyunculur hakkında ise ifadeleri kullandı:Volkan Demirel: Daha iyi. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Özel programlara devam ediyoruz. Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz: Emre ve Mehmet Topuz'un da durumları iyi. Bugün son özel programlarını yaptılar. Yarın takımla beraber birinci safhaya katılıp, takımla beraber olmalarını bekliyoruz. Egemen Korkmaz: Özel programı devam ediyor. 10-12 günlük bir süreci var. Son kontrole gidecek. Ondan sonra 'başlayabilirsin' derse cerrahi yapan doktor, takımla birlikte başlamasını bekliyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...