Türkan Şoray'ın yüzündeki önemli detay!

Türkan Şoray'ın yüzündeki önemli detay!

YAŞAM Haberleri

Çin astrolojisine göre benler; bize önemli bilgiler veriyor. Türkan Şoray'ın beni ise neşeli bir hayat belirtisi olarak gösteriliyor.

Çin astrolojisine göre benler; kişiliğimiz, geleceğimiz ve servet gibi konularda bize önemli bilgiler veriyor. nbsp;Estetik olarak biraz rahatsızlık verse de zararsız oldukları sürece bir ömür bizimle olan benlerle ilgili ilginç kişilik analizleri yapıldı. Çin astrolojisine göre yüz veya vücuttaki benler, insanın kişiliği, ruh hali, geleceği ve sağlığı konularında önemli bilgiler içeriyor. Çin astrolojisi uzmanı Simon Wong'a göre alnın ortasındaki ben, amirlerle iyi geçinilemediğini, yanlardaki benler ise enerjik olunduğunu gösteriyor. Wong'a göre, Angelina Jolie'deki gibi kaş üzerinde ben olması hayatta sürekli para akışına, göz kapağındaki ben ise aileyle uyumsuzluk ve para kaybına işaret ediyor.
Türkan Şoray'ın yüzündeki önemli detay!

TÜRKAN ŞORAY'IN NEŞESİ
Marilyn Monroe ve Schumacher gibi yanaktaki ben kaza ihtimaline, Cindy Crawford'daki gibi ağızdaki ben de hayattan keyif alınmasına delalet ediyor. Buna göre, Türkan Şoray'ın dikkat çeken beni ise yanaktan çok ağza yakın olduğu için Cindy gibi neşeli bir hayat belirtisi olarak gösterilebilir. nbsp;Benin burun, çene, dudak, boyun, kulakta olması hatta mesela kulağın neresinde bulunduğunun bile karakter ya da gelişmeler üzerinde etkisi olduğuna inanılıyor.
Türkan Şoray'ın yüzündeki önemli detay!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...