Çocuk istismarının böylesi!..

/ Kaynak: İHA
Çocuk istismarının böylesi!..

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane'de otomobil ile market önüne bırakılan iki çocuk, top oynuyor izlenimi vererek marketten 2 bin lira para çalıp, kaçtı.

Olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Olay, Kağıthane'de bulunan bir markette geçtiğimiz günlerde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, olay yerine otomobil ile bırakılan iki çocuk dikkat çekmemek için market önünde oyun oynuyor izlenimi verdi. Ardından işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanan bir çocuk top sektirerek markete girdi. Kasaya yönelen çocuk 2 bin lira parayı çalarak dışarı çıktı. Bu sırada dışarıda bekleyen diğer çocuk ise market sahibinin dikkatini dağıtmak için market önündeki çuvalları çekiştirmeye çalıştı. Durumu son anda fark eden market sahibi kadın, çocukları yakalamak için peşlerinden koştu. Ancak tüm çabalarına rağmen iki çocuk geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Bu sırada kaçan çocukların hırsızlık için kullandıkları topu attıkları görüldü. Yaşanan hırsızlık ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olayı anlatan esnaf, "İçerideki bir kişi vardı. Önce arabayla buradan geçerek gözetliyorlar. Sonra ileride duruyorlar ve içerisinden 2 kişinin çıkmasını bekliyorlar. İçerideki kişiler çıkınca geriye dönüyorlar. Organize olmuşlar. Top oynayarak sokakta oynayan çocukların içerisine karışıyorlar. Sokağın çocuklarındanmış gibi davranıp bir tanesi arkasından geliyor, diğeri de dışarıda sorun çıkartmaya çalışıyor. 2 bin liraya yakın zararımız var. Daha önce de teşebbüsler oldu. Biraz daha sokağın kör olması nedeniyle daha önce yokladılar ama alamadılar. Nasipmiş demek ki" dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN


Çocukların istismar edildiğine üzüldüklerini belirten esnaf, "Zaten üzücü olanda küçük yaşta çocukların olmasıdır. Başkalarının başına gelmesin, dikkat etsinler" diye konuştu.
Öte yandan, olay yerine gelen polis ekipleri, kamera kayıtlarına el koyarak eşkal tespiti için soruşturma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...