Öğretim görevlisi evinde ölü bulundu

/ Kaynak: AA
Öğretim görevlisi evinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Meral Köktürk, Safranbolu ilçesindeki evinde ölü bulundu.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Meral Köktürk, Safranbolu ilçesindeki evinde ölü bulundu. nbsp;Alınan bilgiye göre, tekstil bölümü öğretim görevlisi Meral Köktürk (46), okulda rahatsızlanmasının ardından dinlenmek için Cemal Caymaz Mahallesi'ndeki evine gitti.


Köktürk'ün durumunu merak eden yakınları, evine gittikleri öğretim görevlisinin kapıyı açmaması üzerine yedek anahtarla kilidi açarak içeri girdi. nbsp;


Köktürk'ü banyoda hareketsiz bulan yakınlarının haber verdiği sağlık ekipleri, öğretim görevlisinin hayatını kaybettiğini belirledi.


Polis ve savcının incelemelerinin ardından Köktürk'ün cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Köktürk'ün hayatını kaybettiği haberini alan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, KBÜ Turizm Fakültesi Dekanı ve SMYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Gürbüz ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci evin önüne geldi.


Bazı öğrencilerin ve akademisyenlerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...