Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkulan oldu! Sırbistan- Arnavutluk maçı iptal edildi

/ Kaynak: İHA
Korkulan oldu! Sırbistan- Arnavutluk maçı iptal edildi

SPOR Haberleri  / İHA

Belgrad'ta Sırbistan ile Arnavutluk milli takımları arasında oynanan maçta meydana gelen olaylar nedeniyle karşılaşma iptal edildi.

Belgrad'taki Partizan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 43. dakikasında, saha dışından uzaktan kumandalı helikopter ile sahaya Arnavutluk bayrağı sokulması nedeniyle iki takım oyuncuları ve taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin büyümesi ve seyircilerin sahaya girerek Arnavutluk oyuncularına saldırması üzerine maç hakem tarafından durduruldu. Yarım saatlik bir aradan sonra güvenlik nedeniyle maç iptal edildi. nbsp;Sahada oyuncular arasında meydana gelen kargaşaya, oyuncak helikopter ile stat ortasında uçurulan Arnavutluk bayrağı neden oldu. Arnavutluk bayrağının stadyumda uçurulması, Sırp taraftarlar arasında infiale yol açtı. Arnavutluk bayrağının Sırp oyuncular tarafından indirilmesine Arnavutluk oyuncuları sert tepki gösterdi. Onlarca Sırp taraftarın sahaya girmesi Arnavutluk futbolcularına saldırmasıyla hakem maçı tatil etti. Sırp televizyonunun kavga görüntülerini uzaktan görüntülemesi ise dikkat çekti. nbsp;Kosova'nın bağımsızlığını ilan etmesinin ardından, Arnavutlar ile Sırplar arasında daha da fazla büyüyen düşmanlığın devam etmesi nedeniyle bu maç, EURO 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları çerçevesinde oynanan karşılaşmalar arasında en kritik mücadele olarak nitelenmişti. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...