Millilere şok tepki: Siz anca birbirinizin ağzına silah dayayın!

Millilere şok tepki: Siz anca birbirinizin ağzına silah dayayın!

SPOR Haberleri

Gece yarısı havalimanında Millilere şok tepki: Toplanın, birbirinizin ağzına silah dayayın. Sonra da gelin bize laf söyleyin!..

Grupta dibe demir atan Milli Takım, Letonya maçı sonrası sabaha karşı yurda döndü. Havalimanında bir taraftar Teknik Direktör Fatih Terim ve oyunculara tepki gösterdi. Terim'e, "Ahımız var hocam. O kadar insanın bu milli takımın üzerinde ahı var. Şikeden mağdur olmuş bir sürü insan var. Nasıl bu takımın taraftarı olalım hocam, lütfen söyleyin. Bak taraftar diyorsun, buradayım sen bize yine sırtını dönüyorsun. İlla 10 bin kişi mi gelelim hocam'' diyen taraftar, futbolculara da ''75 milyonu coşturdunuz. Nazar değmesin. Milli gurumuzsunuz. Aldığınız paralar helal olsun! Toplanın, birbirinizin ağzına silah dayayın. Sonra da gelin bize laf söyleyin'' dedi. Terim ve oyuncular sataşmalara cevap vermeden uzaklaştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...