Şaşkına çeviren olay! Sesler üzerine bagajı açtı ve...

/ Kaynak: DHA
Şaşkına çeviren olay! Sesler üzerine bagajı açtı ve...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şişli'de bir mekanda eğlenen iki arkadaş hesaba itiraz edince mekan çalışanlarıyla aralarında önce kavga sonra çatışma çıktı.

Güvenlik kamerasının kaydettiği çatışmada bir görevliyi yaralayan iki kişi, mekan çalışanları tarafından öldüresiye dövüldükten sonra bir müşterinin aracının bagajına kapatıldı. Olay geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan bir nbsp; nbsp;mekanda meydana geldi. İddiaya nbsp;göre, nbsp;mekangörevlilerinden hesabı isteyen iki arkadaş hesabı fazla bulunca tartışma yaşandı. Bunun üzerine gençlerden biri masada nbsp;bulunan içki şişesini yere fırlattı. mekanın güvenlik görevlileri taşkınlık çıkartan müşteriye müdahale etmek istedi. Bu sırada müşteri, dışarıya doğru koşmaya başladı. Ardından belindeki silahı çıkarıp önce mekanın içerisine, ardından dışarı doğru doğru ateş etti. İçeride bulunan müşteriler kendilerini yere atarken, büyük panik yaşadı. Bir güvenlik görevlisi şahsın ateş etmesine rağmen üzerine atlayarak kurşunlara siper olmaya çalıştı. Bu sırada mekandabulunan bir güvenlik görevlisi ise diğer gencin üzerine ateş açtı. Yaşanan çatışma sonrası mekanın güvenlik görevlisi hesaba itiraz eden gençlerden birinin açtığı ateş sonucu bacağından yaralandı. mekan önünde yerde yatan yaralı, arkadaşları tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.
BAGAJDA Kİ YARALILARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ


Bu sırada nbsp;mekan nbsp;görevlileri, hesaba itiraz edip kavga çıkaran iki genci tekme tokat dövdü. Dövülen iki genç daha sonra mekan görevlilerinin tarafından bir müşterinin aracının bagajına koyduğu iddia edildi. Müşteri olaydan habersiz bagajında darp sonucu yaralanan iki kişiyle bir süre yol aldı. Daha sonra bagajdan ses geldiğini fark eden müşteri bagajı açtığında iki kişinin yaralı olduğunu fark etti ve yaralıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda olay ortaya çıkartıldı. Çalışma başlatan ekipler, nbsp; nbsp;mekançalışanı 7 kişiyi gözaltına aldı.
OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA


nbsp;mekanda yaşananlar güvenlik kameralarına da saniye, saniye yansıdı. Görüntülerde, müşteri hesabın gelmesiyle ücrete itiraz ediyor. Daha sonra masadaki şişeyi yere fırlatıyor. Dışarı doğru koşmaya başlayan genç, belindeki silahı çıkartıp ateş ediyor. Bir kadın silah seslerini duyunca kaçmaya çalışırken yere düşüyor, masa da kadın müşterinin üzerine devriliyor. Diğer müşteriler ise kadını yerden kaldırıyor. Bu sırada nbsp; nbsp;mekan nbsp;görevlisi ateş eden şahsın üzerine atlıyor. Bu sırada nbsp; nbsp;mekanın nbsp;içerisinden bir kişi de, hesaba nbsp;itiraz nbsp;eden müşteriye ateş ediyor. Daha sonra olay çıkartan 2 kişi, nbsp;mekan nbsp;görevlilerince dövülüyor. Yaralanan güvenlik görevlisi ise bir süre yerde yattıktan sonra bir araçla hastaneye götürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...