THY uçuşa hazır

THY uçuşa hazır

SPOR Haberleri

Avrupa'nın en iyi takımlarının yer aldığı THY Avrupa Ligi'nde perde Laboral-Neptunas maçıyla açılıyor

Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonu olan THY Avrupa Ligi'nde sezon bugün başlıyor. Ligde, İspanya'nın Laboral Kutxa takımıyla Litvanya'nın Neptunas Klaipeda ekibi, saat 21.30'da karşı karşıya gelecek. İlk hafta maçları yarın ve cuma günü tamamlanacak. A, B, C ve D gruplarında altışar takım normal sezonu ilk 4 sırada bitirmek için ter dökecek. Son 16'ya kalan ekipler, 8'erli iki grupta yer alacak. TOP 16 turunda ilk 4 sırada yer alan 8 takım, play-off'ta mücadele verecek. Play-off'un galipleri ise 15-17 Mayıs 2015'te Madrid'deki Dörtlü Final'de şampiyonluk için sahaya çıkacak. Anadolu Efes, ilk hafta Abdi İpekçi'de Rusya'nın Unics Kazan, F.Bahçe Ülker ise Ülker Arena'da İtalya'nın Emporio Armani ekibiyle karşılaşacak. G.Saray Liv Hospital da Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla deplasmanda oynayacak..

Potada Avrupa günü
Ülkemizi ULEB Avrupa Kupası'nda temsil edecek olan Beşiktaş İntegral Forex, Pınar Karşıyaka ve Banvit kupada ilk maçlarına bugün çıkıyor. D Grubu'nda yer alan Beşiktaş, saat 19.30'da İntegral Arena'da Slovenya'nın Union Olimpija takımıyla, F Grubu'nda bulunan Pınar Karşıyaka, saat 20.00'de Karşıyaka Spor Salonu'nda PAOK'la, E Grubu'ndaki Banvit ise Kara Ali Acar Spor Salonu'nda saat 19.00'da Hapoel Jarusalem ile karşı karşıya gelecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...