Bonnie Tyler, Cemal Reşit Rey'de!

Bonnie Tyler, Cemal Reşit Rey'de!

MAGAZİN Haberleri

Aşk şarkılarının efsane yorumcusu Bonnie Tyler 27 Ekim'de Cemal Reşit Rey'de dinleyicileri ile buluşacak.

Kendisine has sesiyle aşk şarkılarını müzikseverlerin gönlüne işleyen Bonnie Tyler, yepyeni bir albümle ve yepyeni şarkılarla müzik piyasasına geri dönmeye hazırlanırken 'Rocks and Honey' albümü ve de dünya turnesi ile fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Jim Steinman'ın yazdığı efsane aşk şarkısı Total Eclipse of the Heart ile tüm dünyada bir numara olan Faster Than the Speed of Night'la İngiltere albümler listelerine direkt 1 numaradan gelen ilk İngiliz kadın şarkıcı olarak Guinness rekorunu elinde bulunduran Bonnie Tyler, 2003 yılında Kareen Heart'ı Fransızca olarak Si Demain okuyunca Fransa'da tam on hafta boyunca tekrar satış bir numarası oldu.

Ajda Pekkan'da dinlemeye alıştığımız 'O Benim Dünyam'ın orijinal versiyon 'Holding Out for a Hero'yu seslendiren, It's a Heartache, Total Eclipse of the Heart, Lost in France gibi unutulmaz bir konser için Cemal Reşit Rey'de! nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...