Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millilere bir destek daha

Millilere bir destek daha

SPOR Haberleri

Gaziantepspor'un teknik hocası Okan Buruk, 'Fatih Hoca'ya destek olmak gerekiyor'

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Eleştirmekten çok 'Türk futbolu için ne yapabiliriz, Milli takım için ne yapabiliriz' deyip federasyona, Fatih hocaya destek olmak gerekiyor" dedi.


Gaziantepspor tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Okan Buruk, Gaziantepspor ve milli takım ile ilgili açıklamada bulundu.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Buruk, Gaziantepspor adına son yılların en iyi başlangıçlarından birini yaptıklarını ancak devamında istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, "Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasını oynayacağız. İlk haftalık sürece baktığımızda puan olarak çok kötü durumda değiliz. Gaziantepspor adına son yılların iyi başlangıçlarından birini yaptık ama yeter mi, yetmez. Şu andaki hem oyun anlamında hem puan anlamında daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak içinde bu hafta oynayacağımız Karabükspor maçı bizim için çok büyük önem taşıyor. Maçı kazandığımız takdirde 8 puana geleceğiz. Moral olarak puan tablosundaki yerimiz olarak bize çok büyük bir fayda sağlayacak ve ileriye daha iyi bakmamızı sağlayacak. Takımımız yeni bir takım 18 oyuncu aldık. Geçen seneden çok az oyuncu takımda yer alıyor. Yeni bir takım olduğumuz için bu dönemde bu süreçte toplayabileceğimiz en fazla puanı toplayıp zamanla da takım olma yolunda adım atmak istiyorduk. Bu adımları yavaş yavaş atıyoruz. Geçen hafta geldiğimizden beri oynadığımız en kötü maçı oynadık. Hepimizin Kasımpaşa maçından çıkaracağı çok büyük dersler var. Bundan sonra sahada çok daha dikkatli olacağız ve takım gibi oynayacağız" dedi.


"ÖZELLİKLE SEYİRCİ DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"
Seyirci desteğine çok ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Biz yeni bir takımız. Özellikle seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. Genç bir takımımız beklide ligin çok tecrübeli takımlarından değiliz. Burada seyircinin bizi yitmesine çok ihtiyacımız var. Son oynadığımız maçta çok az seyirciye karşı oynadık. Bu takımın motivasyonunu biraz daha düşürüyor. Ama bu hafta oynayacağımız maçta seyircinin daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz. Taraftarımızı stada bekliyoruz. Biraz daha fedakarlık bekliyoruz. Onlarla birlikte bizde daha iyi olacağız" diye konuştu.


"FATİH HOCAYA DESTEK OLMAK GEREKİYOR"
Milli Takım ile ilgili değerlendirmede bulunan Buruk, "Türk futbolunun genel yapısından kaynaklanan bir sıkıntı var. Sadece milli takım düzeyinde biz başarısız değiliz. Yani kulüp düzeyinde başarısız, teknik olarak da çok başarılı değiliz. Ligimizin seviyesi özellikle tempo anlamında, Avrupa liglerinin çok gerisindedir. Biz bunları ne zaman yukarı taşırsak ne zaman yurt dışına daha fazla futbolcu ithal edersek ve ne zaman kendi içimizde bir şeyler oluşturabilirsek. Milli takımda o zaman iyi olacaktır. Eleştirmekten çok Türk futbolu için ne yapabiliriz. Türkiye için ne yapabiliriz. Milli takım için ne yapabiliriz deyip özellikle bu anlamda federasyona, Fatih hocaya destek olmak gerekiyor" açıklamasını yaptı.


ŞİFO DA SÜKUNET ÇAĞRISI YAPTI


Kahramanmaraş Aksu TV'de sunuculuğunu Mustafa Aykır'ın yaptığı Tarafsız Saha programına telefonla konuk olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü 'Şifo' lakaplı Mehmet Özdilek, Fatih Terim'in başta olmak üzere tüm takım oyuncularına sakin olmaları konusunda tavsiyede bulundu. Özdilek, programda yaptığı açıklamada, "Milli takımımız çok güzel bir heyecanla başladı Fatih hocayla birlikte ancak beklenmedik iki mağlubiyet aldı. Gruba baktığımızda mili takımımız geride kaldı. Her ülkenin isteği gibi bizde Avrupa ve Dünya şampiyonu olan bir milli takım oluşturmak istiyoruz. Bunun için de takımın başında olan Fatih hocamızın biraz sabırlı ve sakin olması gerekiyor. Ben milli takımızın başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...