Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da Ebola şüphesi! Dev hastanede karantina

/ Kaynak: DHA
İstanbul'da Ebola şüphesi! Dev hastanede karantina

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisi 'ebola' şüphesiyle getirilen bir hasta yüzünden karantinaya alındı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 19.00 sıralarında inen bir uçakta yolcu olarak bulunan Fildişi Sahili uyruklu bir kadın, ebola virüsü şüphesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hastanenin Acil Servis'i kapatılarak karantinaya alındı.


Alınan bilgiye göre, Türk hava sahası üzerinden geçen bir uçakta yolcu olarak bulunan Fildişi Sahili uyruklu bir kadın, ateşi yükselince ve mide bulantısı başlayınca, uçak ebola şüphesiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Kadın, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansla alınarak Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin Acil Servis'i hemen boşaltılırken, Acil Servis'teki hastalar da çevredeki diğer hastanelere sevk edildi. Hastane personeline de önlem olarak maske dağıtıldı. nbsp;


Durumdan habersiz olarak hastaneye gelen vatandaşları ise girişte Özel Güvenlik görevlileri karşıladı. Görevliler, acil bölümünün kapalı olduğunu belirterek, vatandaşları başka hastanelere yönlendirdi.

nbsp;İstanbul'da Ebola şüphesi! Dev hastanede karantina


Ebola şüphesi taşıyan kadının tetkiklerinin devam ettiği, geceyi hastanede geçireceği, sabah saatlerinde de Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi.


Hastaneden ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. nbsp;
nbsp;İstanbul'da Ebola şüphesi! Dev hastanede karantina


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...