Fikret Orman'dan sert çıkış: Kimse Beşiktaş'ı havaya sokmasın

Fikret Orman'dan sert çıkış: Kimse Beşiktaş'ı havaya sokmasın

SPOR Haberleri

"Ligin henüz başındayız. Kimse takımı havaya sokup sonra da aşağı çekmeye çalışmasın"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sivasspor karşılaşması öncesinde sert açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların başkanı, "Beşiktaş için şampiyonluk böyle ilk defa başımıza gelen çok abartılacak bir şey değil. Kulübümüzün tarihinde birçok şampiyonluk var. Henüz ligin başındayız. Kimse Beşiktaş'ı havalara sokup da ondan sonra aşağı çekmeye çalışmasın. Biz sahaya çıkacağız futbolumuzu oynayacağız ve maçı kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz" dedi. Fikret Orman, "Beşiktaş şerefiyle oynayan, hakkıyla kazanan bir kulüptür. Şu kadarını söylememe müsaade edin. Rizespor maçında bizim üç tane penaltımız verilmedi. Hakemin de art niyetle yaptığı bir hata değil, hakemin şansı denilen bir şeydir bu. Bizim böyle bir talebimiz olmadı olmayacaktır da. Hakemler hata yapacak ama hep bize yapılmasın" şeklinde konuştu.

Derbiyi izlemeyeceğim
Orman, G.Saray-F.Bahçe derbisi için ise şunları söyledi: "Bizi hiç alakadar eden bir maç değil. İzleyeceğimi bile tahmin etmiyorum. Onların kendi işleri, kendi maçları. Kim kazanır kim kaybeder onların bileceği iş, bizi çok alakadar etmiyor." Fikret Orman hafta sonunda Ankara'da oynayacakları Sivasspor karşılaşması için "Zor bir mücadele olacak. Ligde küçümsenecek bir takım yok. Çok eksiğimiz var. Son olarak Oğuzhan da milli maçta sakatlandı. Ama Beşiktaş çok büyük bir camia. Ankara'da çok taraftarımız var. Kazanmak için oynayacağız. İnşallah kazanırız" dedi.
Hüseyin eroğul

Olimpiyat'ta hep zarar yazıyoruz
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bu sezon müthiş bir mücadele verdiklerini söyledi. Orman, "Stadımız yok. Her maçı deplasmanda oynuyoruz. Acayip bir mücadele veriyoruz. Stadımız olmadığı için gelirimiz de yok. Mesela şu kadarını söyleyeyim; Eskişehir maçının masrafı 330 bin lira geliri 39 bin lira. Yani cebimizden 300 bin lira para vererek oynuyoruz" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...