11 yaşındaki çocuk ölümden döndü!

11 yaşındaki çocuk ölümden döndü!

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Köln kentinde iki arkadaşı ile birlikte tarihi su kulesine tırmanan 11 yasındaki Abdullah Aydın, ölümden döndü.

Kuleye tırmanan Aydın, bir anda dengesini kaybedince 20 metre yükseklikten yere çakıldı. Abdulah Aydın'ın kalça kemiği kırıldı ve kaburgası zedeledi. Karacigerinde de zedelenme olan Aydın'ı ölümden olay yerine gelen sağlık görevlileri kurtardı.


Abdullah'ın annesi Gülfer Aydın, "Kapımızın önünde böyle bir tehlike olduğunu tahmin etmezdim. Oğlumun tedavisi sürüyor" dedi. Baba Abdulnasır Aydın, oğlunun sağlık durumunun iyiye gittiğini söylerken, olası bir ihmalkarlık karşısında sorumlulara yönelik gerekli yaptırımların uygulanmasını ümit ettiğini dile getirdi.


Su kulesinin etrafının tel örgülerle çevrili olması gerekirken, bazı bölümlerinin açık durumda bulunması üzerine arazinin sahibi olan emlak şirketine ihmalkarlık soruşturması başlatıldı. Olaydan sonra Köln Belediyesi su kulesinin girisini yüksek tel örgü ve demir kapılarla güvenli hale getirdi.


Kaynak: Sabah Avrupa



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...