Atina'da trajik kaza; 2 ölü!

Atina'da trajik kaza; 2 ölü!

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'ın Atina kentinde meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken biri ağır üç kişi yaralandı.

Atina'nın Nikea semtindeki Petru Ralli caddesinde meydana gelen kazada bir erkek polis memuru ile bir kadın hayatlarını kaybetti. Kazazedelerin naaşları Nikea Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudu parçalanan 23 yaşındaki genç polisin kimliği parmak izlerinden tanındı. Genç polisin Ebola hastalığıyla ilgili eğitim almak için yabancılar şubesine gittiği belirtildi.


Nikea Devlet Hastanesi'ne sevk edilen ağır yaralı kadının ise bir ayağının koptuğu, tedavisine yoğun bakımda devam edildiği bildirildi. Tzanio Hastanesi'ne sevk edilen yabancı uyruklu iki vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.


Kazaya sebep olan aracın sürücüsü kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, vatandaşlarca linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin vatandaşların elinden aldığı sürücü gözaltına alındı.


Kaynak: Azınlıkça


Atina'da trajik kaza; 2 ölü!Atina'da trajik kaza; 2 ölü!Atina'da trajik kaza; 2 ölü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...