Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor sponsorlarına teşekkür etti

/ Kaynak: DHA
Bursaspor sponsorlarına teşekkür etti

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor Yönetim Kurulu, son 3 sezonda kulübe sponsorluk yapan firmalara ''Bursaspor Sizlerle Daha Güçlü'' sloganıyla bir gece organize etti

Geceye İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Ali Ergül, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Işık, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Başkan Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu üyeleri, kulübümüze destek veren sponsorlarımızın temsilcileri katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını Reklam, Pazarlama ve Gelirlerden Sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu yaptı. Bursaspor'un tarihinde ilk kez sponsorlar adına bir gece düzenlendiğini belirten Akınoğlu, ''Sponsorlarımızın Bursaspor'un daha güçlü, daha sağlıklı adımlar atmasında vermiş oldukları destekler takdire şayandır'' dedi.


BÖLÜKBAŞI: SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM
Başkan Recep Bölükbaşı, yaptığı konuşmada, ''Bilindiği gibi futbol bir oyun. Masum oyun olmaktan çıkıp sistemlerin ve ekonomilerin sonucu belirlediği küresel gösteriye dönüştü. Bu yüzden sadece ben değil Bursaspor'da kim başkanlık yaptıysa hepimiz. Bursa şehrinin tüm imkanlarıyla Bursaspor için seferber olmasını istedik. Acımasızca geçen bu süreçte sizlere, reklam verenlerimize hak ettiği teşekkürü maalesef iletemedik. Bunu yürekten söylüyorum. Bizimle yaptığınız tüm sözleşmeleri Bursaspor'un daha parlak bir geleceğe imza atması için yaptınız. Sizleri ayakta alkışlıyorum'' şeklinde konuştu. nbsp;


ALTEPE: BİR MİKTAR DESTEK İLE BURSASPOR ÇOK BAŞARILI OLACAKTIR
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe gecede yaptığı konuşmada Bursa'nın çok güçlü kent olduğunu ve Bursaspor'un bir miktar destek ile çok büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Recep Altepe, ''Bu bir vefa toplantısı. Bursaspor bugüne geldiğiyse, Türkiye tarihine geçtiyse bu başarı siz değerli dostlarımızın sayesinde oldu. Bursaspor için her zaman fedakarlıktan kaçınmayan arkadaşlarımıza vefa borcumuz var. Bu arkadaşlarımız Bursaspor'un sıkıştığı yerde her zaman destek oldular. Her sıkıştığımızda arkadaşlarımızın kapısına gidildi. Bizlerde bunu hep yaşadık. Bu tür toplantıların yapılması çok önemli" dedi.
Konuşmaların ardından Bursaspor Kulübü'ne sponsorluk yapan firmalara plaketleri verildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...