Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray taraftarına kötü haber!

Galatasaray taraftarına kötü haber!

SPOR Haberleri

Galatasaray taraftarlarına İstanbul Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden kötü haber geldi: Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı maç günü kapalı.

Süper Lig'de cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray'da, taraftarlara kötü haber geldi. İstanbul Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Sanayi Mahallesi ile Seyrantepe arasındaki metro hattının maç günü de kapalı olacağını açıkladı. Bilindiği üzere Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı, İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden birinde bulunuyor. Galatasaray taraftarları da bu nedenle maça gidişlerde genellikle metroyu kullanıyor. İstanbul Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, derbiye gidecek Galatasaray taraftarlarını rahatlatmak amacıyla, maç günü Seyrantepe'ye otobüs seferleri sayısının artırılacağını bildirdi. Sanayi Mahallesi ile Seyrantepe arasındaki metro hattı ise inşaat çalışmaları nedeniyle bir süredir hizmete kapalı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...