Suriye ordusu kadın ve çocukları vurdu

/ Kaynak: AA
Suriye ordusu kadın ve çocukları vurdu

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'a düzenlediği bombardımanda aralarında kadın ve çocukların olduğu 11 kişi hayatını kaybetti.

Suriye İnsan Hakları Örgütü'nden (SNHR) yapılan açıklamada, orduya ait savaş uçaklarının başkent Şam'da muhaliflerin denetiminde bulunan Cesreyn beldesine düzenlediği hava saldırısında, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 11 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı belirtildi.Açıklamada, bombardımana maruz kalan bölgede ağır hasarın meydana geldiği ifade edildi.Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC) ile Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) de ölü sayısını doğruladı ve rejim güçlerinin beldeye karadan da saldırdığını kaydetti.SRGC, ordu birliklerinin başkent Şam'ın Zabadani, Duma, Arbin, Kabun ve Dareyya bölgelerine "yoğun şekilde saldırı" düzenlediğini belirtti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...