Beşiktaş taraftarından Arnavutluk ve Kosova'ya destek

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş taraftarından Arnavutluk ve Kosova'ya destek

SPOR Haberleri  / DHA

Belgrad'ın Partizan Stadı'nda oynanan Sırbistan - Arnavutluk maçında meydana gelen olaylara, Beşiktaşlı taraftarlar Twitter'dan destek verdi

Belgrad'ın Partizan Stadı'nda oynanan Sırbistan - Arnavutluk maçında meydana gelen olayların yankıları durmuyor. Sosyal medyada Arnavutluk Milli Takımı'na büyük destek veriliyor. Bir destek de Beşiktaşlı taraftarların Twitter hesabından geldi. Twitter hesaplarında, "23 Ekim'de olayların meydana geldiği Partizan Stadı'nda Partizan ile karşılaşacağız ve bu maçta Beşiktaş bayraklarının yanı sıra , Arnavutluk ve Kosova bayraklarını dalgalandıracağız" ifadelerine yer verilmekte. Twitter hesabında, Türkiye ile Arnavutluk bayrağında "Hepimiz Biriz" yazısının fotoğrafı da yer aldı. Beşiktaşlıların bu desteği, Arnavutluk ve Kosova medyasında da manşetten verildi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...