Ahmet Özdoğan'dan Aysal'a hodri meydan

Ahmet Özdoğan'dan Aysal'a hodri meydan

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bugün spor müdürleri ile yaptığı toplantıdaki açıklamalarına sarı kırmızılı camiadan tepkiler geldi.

Ünal Aysal'ın Divan Kurulu'ndaki tepkiden dolayı istifa ettiğini söylemesi üzerine, Divan toplantılarında Ünal Aysal'ı en çok eleştiren isimlerden olan eski yönetici Prof. Ahmet Özdoğan, başkan Aysal'ı GS TV'de karşılıklı açık oturuma davet etti. Özdoğan, Başkan Ünal Aysal'ın yüreği varsa Galatasaray'ın hesaplarını, mali problemlerini, yaptıklarını, yapamadıklarını karşılıklı tartışalım diyerek şu sözlerle Ünal Aysal'a meydan okudu. nbsp;"Galatasaray gelenek ve göreneklerine göre sayın Başkan'ın konuşmalarını Galatasaray Divan Kurulu ve genel kurulunda yapması gerekir. Ama Sayın Başkan başka bir yöntem seçiyor. Son üç yıldır yaptığı gibi basın mensuplarına konuşuyor. Madem Divan Kurulu'nda kendisi eleştirenlerin önüne kapadığı ve projelerine engel olduğunu söylüyor. Öyle ise Sayın Başkan Ünal Aysal hodri meydan diyorum. GS TV'de karşı karşıya gelelim ve gerçekleri karşılıklı konuşalım. Madem Divan'dan şikayetçi oldu, şikayetçi olduğu kişilerin karşısına çıksın."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...