Apple, iPad Air 2'yi görücüye çıkarttı

Apple, iPad Air 2'yi görücüye çıkarttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni iPad'in bugüne kadar üretilen en ince iPad olduğu açıklandı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, Cupertino'da düzenlelediği tanıtım kapsamında yeni iPad Air 2 tanıttı. nbsp;Cook'un "Çalışma, öğrenme ve iletişim nbsp;yöntemlerimizi değiştiriyor" sözleriyel tanımladığı iPad'in son modeli İpad Air 2 görücüye çıktı. nbsp;Bugüne kadar yapılan en ince iPad olan iPad Air'in, bir önceki modele oranla yüzde 20 daha ince olduğu açıklandı. nbsp;Şirketin CEO'su Tim Cook, Apple Pay'in Pazartesi günü kullanıma gireceğini ve Apple Pay için yeni bankalarla anlaşmaya vardıklarını duyurdu. nbsp;

Apple, iPad Air 2'yi görücüye çıkarttı
Cook, bu hafta 32 ülke de daha satışa sunulacak olan yeni nesil iPhone'ların şirketin bugne kadar en hızlı sattığı ürün olduğunun altını çizdi. nbsp;ABD merkezli şirket, tanıtım toplantısı kapsamında, yeni iPad Air ve 27 inç boyutundaki Retina iMac gibi ürünlerini tanıtacak.
Şirket, en son 9 Eylül'de iPhone 6, iPhone 6 Plus ve akıllı saatlerini tanıtmak için benzer bir toplantı organize etmişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...