Mehmet Pişkin'in vasiyeti yerine getirilmeyecek!..

Mehmet Pişkin'in vasiyeti yerine getirilmeyecek!..

GÜNDEM Haberleri

Mehmet Pişkin intiharından önce sosyal medya bir video yayınlayıp vasiyetini sunmuştu. Pişkin'in o vasiyeti yerine getirilmeyecek!..

Mehmet Pişkin, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp nbsp;yaşamına son vermişti. nbsp;Ölümünün ardından bedeninin kadavra yapılmasını yada balıklara atılmasını isteyen Mehmet Pişkin'in vasiyeti yerine getirilemeyecek. nbsp;Çapa Tıp Fakültesi, otopsi yapıldığı için kadavra olarak kullanmayacak. Mehmet Pişkinin bedeni babasının isteği doğrultusunda bugün Iskenderun'da toprağa verilecek işte o haberin detaylar...Ölümünün ardından bedeninin kadavra yapılmasını isteyen Mehmet Şimşek'in son arzusu yerine getirilemeyecek. Açıklamayı arkadaşı Berna Akçalı Gür yaptı. İşte arkadaşının yaptığı açıklama...Mehmet'in son arzusu bildiğiniz üzere bedeninin kadavra olarak kullanılmasıydı. Biz onun bu arzusunu yerine getirmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesinin Anatomi Bölümü ile görüştük. Kendileri otopsi yapılmış olan bedenlerin tıp fakültesinde kadavra olarak kullanılmaya uygun olmadığını ilettiler. Ancak adli tıpdaki incelemeyi yapan doktorumuz kendilerinin eğitim amaçlı kullanmak içtin tüm bedenini degil ancak topladıkları parçaların 3 ay boyunca öğrenciler tarafından incelendiğini ilettiler. Bu çerçevede Mehmet'in arzusu kısmen yerine gelmiş oldu. Başkaca seçeneklerin teknik ve hukuki engelleri sebebi ile Mehmet'in bedeni babasının arzusu doğrultusunda bugün Iskenderun'da toprağa verilecektir.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN



HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Pişkin'in vasiyeti yerine getirilmeyecek!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...