FFHGD'den Aysal'a sert yanıt

/ Kaynak: DHA
FFHGD'den Aysal'a sert yanıt

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ,Cüneyt Çakır hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a sert yanıt verdi

Açıklama şöyle; nbsp;


"Mensup oldukları camianın, kendilerine vermiş olduğu destek ile sahip oldukları koltuklarında kendi takımlarının menfaati için efor sarf etmesi gereken kulüp başkanlarının oynanmayan bir müsabaka öncesinde bu tür demeçlerle hakemlerimizi baskı altına almaya çalışarak beklenti içerisine girme düşüncesi son derece çirkin bir davranış biçimidir. Hakemlerimizi bu ve benzeri açıklamalarla toplum önünde tartışılır bir noktaya taşımaya çalışan davranışları tüm Camia olarak şiddetle kınıyoruz.
Türk futbol tarihinin en köklü camialarından bir tanesi olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanının yapmış olduğu açıklamaların hedefi olan üyemiz Cüneyt Çakır'ın gerek Dünya Kupası gerekse Avrupa Kupalarının değişik kategorilerinde müsabaka yöneten ve son derece başarılı olan bir hakem olmasının göz ardı edilmesi, son derece şaşırtıcı bir davranış olarak karşılanmıştır.
Bu düşüncelerle başta kulüp başkanları ve kulüp temsilcilerini hakem müessesine karşı daha duyarlı olmaya davet ediyor, kendi takımlarının menfaati için oynanacak olan müsabakaya motive olabilmek adına hedef saptırmadan kendi iç işleriyle uğraşmalarını tavsiye ediyoruz.
TFFHGD yönetimi olarak ana ilkemiz: Dürüstlük, İdealizm ve Dayanışma ruhudur. Bu ilkeler ışığında dürüstlüğüne, medeni kimliğine ve hakemliğine son derece güvendiğimiz üyemiz Sayın Cüneyt Çakır'ın ve diğer hakem ve gözlemcilerimizin haklarının, kararlı bir şekilde her türlü platformda savunulacağının bilinmesini kamuoyuna duyurmak isteriz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...