Akrabasını bıçaklayanı bıçakladı

/ Kaynak: DHA
Akrabasını bıçaklayanı bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Samsun'da Hüseyin O., tartıştığı Arif Cinci'yi bıçakla yaraladı. Cinci'nin akrabası Arslan P. de Hüseyin O.'yu bıçakladı.

Yaralıların hastanede tedavisi yapılırken, Hüseyin O. ve Arslan P. gözaltına alındı.Olay dün Samsun'un İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan Hüseyin O., mahallede bağırıp etrafı rahatsız etmeye başladı. Aynı mahallede oturan Arif Cinci evden inip Hüseyin O.'yu sessiz olması konusunda uyardı. Aralarında sözlü başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hüseyin O., Arif Cinci'yi sol kol ve sol baldırından bıçakla hafif yaralayıp olay yerinden kaçtı. Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı tedavisinin ardından taburcu edildi. Aynı mahallede oturan ve akrabasının bıçaklandığı haberini alan Arslan P., şüphelinin bulunduğu yere gitti. Arslan P., çıkan kavgada Hüseyin O.'yu karnından ve omzundan bıçakla yaraladı. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis Arslan P. ve hastanede tedavi olan Hüseyin O.'yu gözaltına aldı. İfadesi alınan Hüseyin O. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Arslan P. ise savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...