Fenerbahçe'ye derbi öncesi 3 müjde!

Fenerbahçe'ye derbi öncesi 3 müjde!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara başlayan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ile Moussa Sow derbi kadrosunda yer alacak.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.


Emre, Volkan ve Sow maç kadrosunda
Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara başlayan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Moussa Sow'un 18 kişilik derbi maç kadrosunda yer alacak. Takımın tecrübeli oyuncuları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun Galatasaray karşısında maça ilk 11'de başlaması, Sow'un ise yedekler arasında yer alması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde tedavileri devam eden Mehmet Topuz ve Egemen Korkmaz ile kırmızı kart cezalısı Bekir İrtegün derbi maçta forma giyemeyecek.


Emenike tek idman yapacak
Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike, derbi öncesi takımla tek antrenmana çıkabilecek. Afrika Uluslar Kupası elemelerinde 15 Ekim Çarşamba günü Sudan ile oynadığı maçta 90 dakika forma giyen Emenike, dünkü antrenmana yetişemedi. Galatasaray maçı öncesi sadece bugün takımla çalışacak Nijeryalı futbolcunun, yarın yedek soyunması bekleniyor.


Savunmada Kadlec-Alves ikilisi
Bekir İrtegün'ün cezalı, Egemen Korkmaz'ın da sakat olması nedeniyle Galatasaray maçında savunmada iki yabancı oyuncu yer alacak. Çek futbolcu Kadlec ve Portekizli Alves, yarınki maçta ilk 11'de forma giyecek.


Caner Erkin ceza sınırında
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Galatasaray maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde şu ana kadar 3 sarı kart gören Caner, derbi maçta da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 7. haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.


Olası 11
Fenerbahçe'nin derbiye çıkması olası 11'i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk, Webo

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...