Advocaat'tan UEFA'ya uyarı

/ Kaynak: AA
Advocaat'tan UEFA'ya uyarı

SPOR Haberleri  / AA

Sırbistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Advocaat, olaylı Arnavutluk maçı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Sırbistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dick Advocaat, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Sırbistan-Arnavutluk maçına ilişkin, ''Yaşananlar bir provokasyonla başladı ki bu Sırp halkını da incitti. UEFA bu olayla çok yakından ilgilenmeli çünkü maçın tekrarlanması dünya çapında yeni gerilimler yaratır'' dedi.


Advocaat, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, maçta çıkan olaylardan Arnavut tarafının sorumlu olduğunu ileri sürdü.
14 Ekim'den önce ara verilen daha sonra ise ertelenen karşılaşmada başında bulunduğu takım oyucularının davranışlarının kendisini memnun ettiğini belirten Advocaat, şu ifadelere yer verdi:


''Maçı bitirmek için fırsat olmadı, buna üzülüyorum. Diğer maçlarda iyi sonuçlar elde ederek, amacımız olan Fransa'da 2016'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmak. Yaşananlar bir provokasyonla başladı ki bu Sırp halkını da incitti. UEFA bu olayla çok yakından ilgilenmeli çünkü maçın tekrarlanması dünya çapında yeni gerilimler yaratır.''

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...