Aysal'dan takıma moral ziyareti

Aysal'dan takıma moral ziyareti

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya Metin Oktay tesislerine giderek takıma moral ziyaretinde bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbol takımıyla bir araya geldi. Antrenmanı da takip eden Başkan Ünal Aysal, futbolculara başarılar diledi.


Başkan Ünal Aysal, futbolculara yönelik olarak yaptığı konuşmada şunları söyledi: nbsp;"Bir kere daha beraberiz. İnşallah yarın akşamki maçtan sonra hep beraber kutlayacağız. Güzel bir başarı bekliyorum. Bu benim başkanınız olarak son Galatasaray - Fenerbahçe maçım. Sizden ilk defa özel bir jest bekliyorum. Bu maçı tabi ki kendiniz için kazanacaksınız. Galatasaray için kazanacaksınız. Ama biraz da benim için kazanacaksınız. Çok teşekkür ediyorum şimdiden. Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını bekliyorum. Her zaman yanınızdayım."dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...