Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olcay Şahan: En kötü yer Olimpiyat

Olcay Şahan: En kötü yer Olimpiyat

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın bu sezon iç saha maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'na bir eleştiri de siyah-beyazlı ekibin en golcü ismi Olcay Şahan'dan geldi.

Olimpiyat Stadı'na giderken negatif enerji ile dolduklarını söyleyen yıldız oyuncu, "Oynayabileceğimiz en kötü yer Olimpiyat Stadı. İnönü Stadı'nı çok özlüyoruz. Bir an önce bitmesini istiyoruz" diye konuştu. Beşiktaş'ın her sezon daha iyiye gittiğini ifade eden Olcay, "Artık şampiyon olabilecek bir Beşiktaş var. Bu sene şampiyon olacağımızı biliyorum" dedi. Beşiktaş'ta bu sezon 15 gol atmayı hedeflediğini ifade eden Olcay, "Çok gol kaçırsam da bir kanat oyuncusu olarak son vuruşlarımı beğeniyorum" ifadelerini kullandı. Olcay, UEFA Avrupa Ligi'nde iyi oynadıklarını ve bu şekilde devam ettikleri takdirde finale kadar yükselebileceklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...