Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dano'yu güldü diye öldürmüş!

Dano'yu güldü diye öldürmüş!

DÜNYA Haberleri

Almanya'da 5 yaşındaki Dano'yu öldürmekle suçlanan Kosova asıllı İbrahim B. suçunu itiraf etti.

Almanya'nın Herford kentinde mart ayında 5 yaşındaki Dano'yu öldürmekle suçlanan Kosova asıllı İbrahim B. (43), Bielefeld Bölgesel Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmada suçunu itiraf etti. İtirafını avukatı aracılığıyla bildiren sanık, Dano'yu öldürmeyi kesinlikle istemediğini anlatarak, "Bağırdığı için üzerine bir çarşaf attım ve dövdüm. Amacım onu susturmaktı, sonra öldüğünü fark ettim" dedi. Dano'nun cesedini bir çarşafa sarıp, plastik bir torbaya koyduğunu ve bir alışveriş arabasıyla Werre nehri yakınlarında bir araziye getirip bıraktığını ifadesinde belirten İbrahim B., çocuğun başını alışveriş arabasına bir kablo ile bağladığını aktardı.

Dano'nun teyzesi ile ilişki yaşayan İbrahim B., olay günü Dano'nun kadının çocukları ile oynamak için evine geldiğini, o sırada çocukların evde olmadığını, kendisinin Dano'nun teyzesi ile telefonda konuştuğunu anlattı. Sanık, ifadesinde kadının kendisi ile ayrılmak istediğini belirttiği sırada Dano'nun güldüğünü, bu nedenle kendini kaybedip çocuğu dövdüğünü de belirtti Bilirkişi ise, sanığın anlattıklarının otopsi raporuyla örtüştüğünü, ancak çocuğun kablo ile başı bağlandığı için boğulma sonucu öldüğünü söyledi.

Dano'yu güldü diye öldürmüş!

Sanığın çocuğu alışveriş arabasıyla götürürken, büyük bir olasılıkla hala hayatta olduğunu anlattı. Dano'nun cesedi, kaybolmasından üç hafta sonra bulunmuştu. Dünkü duruşmada ise, İbrahim B.'nin hapishanede birlikte kaldığı iki mahkûm dinlendi. Mahkûmlar, İbrahim B.'nin kendilerine 2007 yılında Hannover'de sekiz yaşındaki Jenisa'yı öldürdüğünü ve cesedi gömdüğü yeri söylediğini anlattı. İki mahkûm bunları daha önce polise bildirmiş, polis Jenisa'nın cesedini bulmuştu.

Kaynak: Sabah Avrupa / Foto: Ralf Meier - Bild

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...